Meistä

Luontohotellin taustalta löydät meidät – kaksi mäntyharjulaislähtöistä yrittäjää, Iston ja Riitan. Yhteinen yrityshanke alkoi kyteä mielissämme jo vuoden 2020 aikana.

Johtoajatuksena oli ja on edelleen, että alueesta saataisiin tulevaisuudessa Fiskars Village ruukkikylän veroinen matkakohde, jossa on aktiivista ympärivuotista toimintaa, putiikkeja ja palveluita, luontoelämyksiä, kulttuuri- ja ruokatapahtumia, majoitusta sekä ympärivuotista käsityöläisyrittäjyyttä.

Toiminnan käynnistyessä kesällä 2021 aloitamme ensin ruokalarakennnuksesta viereisestä juhlatila-talosta. Ruokalarakennuksessa sijaitsevan luontohotellin ja kahvila-ravintolan avaamme kesäkuussa 2021.

Olemme innoissamme voidessamme herättää tämän historiallisesti arvokkaan miljöön henkiin! Yhteistyöverkostomme, oma osaamisemme sekä se, että vieraamme voivat hyödyntää kaikkia lähistöltä löytyviä upeita lähiretkikohteita antavat mahdollisuuksia vaikka mihin.

Täältä löydät rauhan, hiljaisuuden ja tilaa ajatuksillesi – lähiympäristöstä lomasi parhaat luontoreitit, pikkuputiikit, lähitilat, kylätapahtumat, omaleimaiset kulttuurikohteet sekä kaikenlaista muutakin nähtävää ja koettavaa. Olet lämpimästi tervetullut vieraaksemme!

Isto Paakkari ja Riitta Pilssari


Tervetuloa!