Viihtyisää majoitusta luonnon rauhassa

Luontohotellissamme on kaikkiaan 12 kahden henkilön (2hh) huonetta, sekä yksi kolmen huoneen kokonaisuus, jossa on oma wc ja joka soveltuu esimerkiksi perheille.

Kaikki hotellihuoneemme sijaitsevat kauniin Tervajärven rannalla, omassa rauhassaan hotellirakennuksen 2. kerroksessa. Makuuhuoneiden kanssa samassa kerroksessa on myös yhteinen aulatila, jossa sijaitsee tv sekä keittiötila, jossa voi itse valmistaa esimerkiksi ilta- tai aamupalan.

Perhehuoneistoa lukuun ottamatta ei huoneissa ole omaa wc/suihkutilaa. Jaetut wc/suihkutilat sijaitsevat samassa kerroksessa, naisille ja miehille omansa.

aikuisia 1, lapsia 0

  Valitettavasti annetuilla hakuehdoilla ei löytynyt yhtään huonetta

  Aamupalaa ja minimarket 

  Aamupalan voit ostaa meiltä erikseen ja se tarjoillaan alakerran kahvila-ravintolassa. Aamupalan valmistuksessa käytämme paljon lähitilojen tuotteita, joten ehdottomasti suosittelemme varaamaan sen majoituksen yhteydessä. Kahvila-ravintolan yhteydessä sijaitsee myös minimarkettimme, josta voit ostaa lähitilojen tuotteiden lisäksi peruselintarvikkeita.

  Rentoudu rantasaunassa

  Tunnelmallisen rantasaunan käyttö on mahdollista kaikille majoittujillemme – varaus kannattaa kuitenkin tehdä hyvissä ajoin, sillä pieni hirsisauna on suosittu! Rantasauna on käytössä toukokuun alusta lokakuun loppuun.

  Jännitystilat pois hieronnalla  

  Meiltä saat myös hierontaa, sillä hotellillamme toimii Tero Vuorion hoitovastaanotto.  Hoitomuotoihin kuuluvat klassinen- ja urheiluhieronta, faskioiden käsittely, liikkuvuuden edistäminen ja venytykset. Tiedustele sopivaa hieronta-aikaa puhelimitse numerosta 040 095 9806/Tero Vuorio.

  Nuku rauhaisasti, herää virkeänä

  Rauhallisessa luontoympäristössä nukuttaakin paremmin ja mikä sen parempi tapa herätä, kuin puhtaan luonnon keskellä… varsinkin kun aamu-uinnille voi pulahtaa aivan hotellimme vierestä ja reippailuun löytyy myös muita mahdollisuuksia – aamulenkille on tarjolla useampikin kävelyreitti sekä opastettu luontopolku. Virkeänä on ihana aloittaa uusi päivä…