Herkkuja isoon tai pieneen nälkään

Kotimaisuusasteen pidämme korkealla ja tarjoamme maistuvia vaihtoehtoja myös ruoka-allergikkojen tarpeisiin. Listaltamme löytyy aina myös kasvisvaihtoehto ja suosimme lähitiloja, aina kun se on mahdollista. Teemapäiviin voimme hakea vaikutteita eri maiden ruokakulttuureista.

Ravintolapäälliköllemme Isto Paakkarille ovat uran aikana tulleet tutuksi eri maiden ruokakulttuurit. Isto toimi vuosia myös ravintola-alan opetustyössä ravintolakoulu Perhossa ja kokemusta on kertynyt erilaisista ravintoloista noin 16 vuoden yrittäjävuoden ajalta.

Juhlatarjoiluja isompiinkin tarpeisiin 

Päärakennuksen viereisessä Juhlasali-rakennuksessa onnistuvat maittavat tarjoilut aina 100 henkilön tilaisuuksiin saakka. Pienempiä tilaisuuksia varten on kahvila-ravintolan sali, jonne mahtuu noin 50 ruokailijaa. Kesäaikaan lisätilaa antaa laaja piha-alue, jonne voi tarvittaessa rakentaa useammankin teltan tarjoiluja varten. Meillä on anniskeluoikeudet sekä kahvila-ravintolassa että Juhlasalissa.

Teemapäiviä ja ruokafestivaaleja

Toteutamme myös erilaisia teemapäiviä, joissa huomioimme laadukkaiden lähitilojemme tarjontaa. Ilmoitamme ruokaan liittyvistä tapahtumistamme paikallislehti-ilmoittelun lisäksi myös Facebook-sivullamme.

”Tuustaipaleen luontohotellissa meillä on hyvin varusteltu keittiö, jossa onnistuvat kattaukset niin arkeen kuin juhlaankin!” – Isto