Tiloja juhliin
ja kokouksiin

Tiloja juhliin ja kokouksiin

Luontohotellimme sopii erinomaisesti perhejuhlien pitopaikaksi; syntymäpäiviin, sukujuhliin ja muiden merkkipäivien viettoon sekä erilaisiin yritys- ja yhdistystilaisuuksiin – vuosijuhlienkin viettoon!

Erilaisia tilaisuuksia varten on käytössä erillinen Juhlasali-talo, joka sijaitsee hotellimme naapurissa, sekin kauniin Tervajärven rannalla. Talon historia juontaa aina 1800-luvulle saakka, jolloin se toimi Venäjän tsaarin tarkk`ampumapataljoonan kasarmina, eikä pohjapiirustus ole noista ajoista juuri muuttunut.

Saliin mahtuu hyvin 100 hengen vierasjoukko ja suuri näyttämötila mahdollistaa isonkin orkesterin esiintymisen. Vieraiden vastaanottaminen on mahdollista talon molemmissa päissä sijaitsevissa tilavissa aulatiloissa.

Pitopalvelut ja juhlavalmistelut

Meiltä saat laadukkaan pitopalvelun sekä kaiken tarvitsemasi tarjoilun, oli kyseessä sitten perhetilaisuus, yrityskokous, tyky-tilaisuus, häät, sukujuhlat, valmistujaiset tai vaikkapa syntymäpäivien vietto.

Jääkää yöksi

Samassa pihapiirissä sijaitseva luontohotelli kannattaa pitää mielessä myös, varsinkin jos tilaisuuteenne saapuu vieraita kauempaa. Hoidamme järjestelyt sovitulla tavalla, jotta tilaisuudestanne tulee ikimuistoinen ja toimiva kokonaisuus!

Ota yhteyttä, niin
suunnitellaan lisää!