Luontoaktiviteetteja
vuoden ympäri

Luontohotellimme sijainti laajojen metsäalueiden ja peltojen keskellä, aivan rannan tuntumassa, antaa lukuisia mahdollisuuksia ajanviettoon niin ystävien, sukulaisten kuin yritysryhmienkin erilaisia tarpeita ajatellen.

Mäntykankaiset metsämaastot, laaja vesistöalue ja hiekkatieverkosto sekä luontopolkumme (3 km, 5 km ja 6 km) tarjoavat monia mahdollisuuksia retki- ja maastopyöräilyyn, patikointiin, lenkkeilyyn, polkujuoksuun, melontaan, suppailuun ja veneilyyn.

Kehitämme jatkuvasti palvelutuotevalikoimaamme vastaamaan nykyajan luontoliikkujien tarpeita, sekä muidenkin asiakasryhmiemme iloksi. Hakusessa on myös oma luonto- tai eräopas, jonka avustuksella vieraillamme olisi vieläkin enemmän mahdollisuuksia nauttia ajastaan maisemiemme äärellä.


Kesäistä kivaa
Pihapelit, frisbeegolf, golf, polkujuoksu, maastopyöräily, lenkkeily, patikointi, uinti, kalastus, metsäkellintä, geokätköily, marjastus, sienestys sekä melonta, suppailu ja soutaminen vapaasti Tervajärvellä.

Talvista kivaa
Kävely, hiihto, kelkkailu, geokätköjen etsiminen ja onkiminen onnistuvat lähimaastoissa, joiden lisäksi on Mäntyharjulla erinomainen hiihtoverkosto, jäälatuja, lumikenkäilymahdollisuuksia sekä laavukohteita myös talviretkeilyyn.

Vuokravälineet
Yhteistyökumppaneiltamme voit vuokrata polkupyöriä niin maastoon kuin retkipyöräilyynkin, kanootteja, kajakkeja sekä sup-lautoja.

Fillarivuokraus Harri Taskinen
Harrilta voit vuokrata erikokoisia fatbikeja, maastopyöriä, lastenpyöriä sekä liukureita, retkiluistimia ja lumikenkiä. Vuokrahintaan kuuluu lukko ja kypärä sekä renkaan paikkaustarvikkeet. Lisätiedot sivustolta fillarivuokraus.fi

Asemamakasiinin välinevuokraus
Mäntyharjun juna-aseman tuntumassa sijaitsevalta Asemamakasiinin vuokrauspisteeltä voit vuokrata sup-lautoja, retkikajakkeja tai avokanootin joko lähivesille tai tänne Tervajärvelle toimitettuna. Lue lisää sivustolta linkkumylly.fi

Puula Tours
Vene- ja risteilypalveluita tarjoava Puula Tours toimii lähikunnassamme Hirvensalmella, maakuntajärvellämme Puulalla. Puula Tours kuljettaa Sinut ja seurueesi risteilylle valintasi mukaan joko M/S Sisko -laivalla tai Sinikka-veneellä. Siskoon mahtuu 1–12 matkustajaa ja Sinikkaan 1–7 matkustajaa. Lisätiedot ja risteilylähdöt löydät verkkosivustolta puulatours.fi